top of page

CONVOCATÒRIA CONCURS DE TRASLLATS D’ÀMBIT ESTATAL


La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, modificada per la Llei orgànica 3/2020, de 29 de desembre, en la seva disposició addicional sisena, en l'apartat 1, determina que és base del règim estatutari dels funcionaris públics docents la provisió de llocs de feina mitjançant concursos de trasllats d'àmbit estatal. Places convocades i la publicació d'aquestes Les places vacants entre les quals s'inclouen, almenys, les que es produeixin fins al 31 de desembre d'enguany. Acreditació dels coneixements de llengua catalana Per obtenir destinació definitiva a l'àmbit d'aquesta comunitat autònoma, a més dels requisits que les bases d'aquesta convocatòria especifiquen per a cada lloc de feina, els concursants han d'acreditar que estan en possessió de les titulacions que estableixen l'Ordre del conseller d'Educació i Universitat.

TIPUS DE PARTICIPACIÓ

● VOLUNTÀRIA

  • - Els funcionaris de carrera amb destinació definitiva a centres dependentsd'aquesta Conselleria si, en acabar aquest curs escolar, han transcorregut almenys dos anys des de la presa de possessió de la darrera destinació definitiva.

  • - Els funcionaris de carrera en situació d'excedència voluntària

  • - Els funcionaris de carrera en situació de suspensió de funcions

● FORÇOSA

  • - Els funcionaris de carrera que mai no han obtingut la seva primera destinaciódefinitiva.

  • - Els seleccionats en un procés selectiu (funcionari en pràctiques/exempt de pràctiques) que encara no han estat nomenats funcionaris de carrera.

  • - Els funcionaris de carrera que han cessat en la situació d'excedència voluntària o de suspensió de funcions amb pèrdua de la destinació definitiva i tenen una destinació provisional a l'àmbit d'aquesta comunitat autònoma amb anterioritat a la data de publicació d'aquesta convocatòria.

  • - Els funcionaris de carrera que es troben en situació d'excedència forçosa o de suspensió de funcions amb pèrdua de la destinació definitiva i que, una vegada complerta la sanció. - Els funcionaris de carrera que han estat adscrits a places a l'exterior i ja s'han reincorporat a una plaça d'aquesta comunitat, però encara no han obtingut destinació definitiva.

  • Forma de participació La sol·licitud de participació es realitzarà exclusivament per mitjans electrònics a través del tràmit telemàtic habilitat a l'efecte, que es troba en la pàgina web http://dgpdocen.caib.es. Per més informació > Accés al BOIB

94 visualizaciones0 comentarios
bottom of page